Torselli Penne Spirelli Spirelli Penne Torselli

Zo krijg jij gratis pasta voor op kamp

Zo krijg jij gratis pasta voor op kamp

Zo krijg jij gratis pasta voor op kamp

Zit jij al op hete kolen en doe je graag mee met Soubry op Kamp? Volg dan dit 5-stappen spaarplan en die pasta komt zo jouw kant uit!

Stap 1. Verzamel Soubry pasta verpakkingen

Trommel al je vrienden, familie en leden op om mee te sparen. Elk pastadoosje dat jij bij elkaar sprokkelt, is immers een doosje Soubry Al Dente Spaghetti fijn 375 g waard!

Macaroni, fusilli, zelfs onze volkoren en spelt varianten doen mee! Laat die pasta party's maar komen.

Ontdek ons pasta assortiment

proces-01.jpg

Stap 2. Knip de barcodes uit

Je hebt je doosjes verzameld? Neem er dan maar een schaar bij en knip de barcodes van elk pastadoosje uit. Hoe meer barcodes je verzamelt, hoe meer pasta je krijgt. De beste, gouden spaarder wint zelfs een super deluxe pastabar op kamp!

proces-02.jpg

Stap 3. Download je spaarkaart

Om ons telteam te helpen, vragen we je om je barcodes te kleven op de Soubry spaarkaarten. Bovendien ben je bij het kleven zeker dat je ze niet meer kwijtgeraakt. Download zo veel spaarkaarten als je wil!

Download je spaarkaart

proces-03.jpg

Stap 4. Verzend je barcodes

Steek je volle spaarkaart(en) in een enveloppe en vermeld duidelijk jullie volgnummer en het aantal barcodes dat in de enveloppe zit. Ons telteam zorgt er dan voor dat jullie dashboard snel up to date is. 

Blijf gaan voor goud! De vereniging met de meeste barcodes wint goud en krijgt het bezoek van onze pastabar op kamp. Je krijgt zelfs een super leuk Soubry Kubb-spel

Verzend vòòr 7 juni 2024 al je barcodes naar onze pasta partner in Herentals.

Nieuw adres:

Think Tomorrow
Lierseweg 81
2200 Herentals

proces-04.jpg

Stap 5. Krijg gratis pasta voor op kamp

Zijn al je barcodes opgestuurd? Super! Misschien ben jij dit jaar wel de gouden spaarder. 🤩

Aan het einde van de spaaractie sturen we jullie gratis pakjes pasta op naar het verzendadres dat in je profiel staat. Wees gerust, we zorgen ervoor dat dit bij je vereniging toekomt voordat je kamp begint.

proces-05.jpg
gratis-pasta.png

Krijg gratis pasta

Spaar de doosjes van onze pastaverpakkingen, knip de barcodes uit en stuur ze naar ons op. Per 10 barcodes krijg je van ons 1 gratis pakje Soubry Al Dente Spaghetti fijn 375 g toegestuurd. 

Ja, ik wil gratis pasta

pastabar.png

Win een pastabar voor je kamp

Wil jij bezoek krijgen van onze Soubry chefs met hun mobiele pastabar? Dat is pasta à volonté voor al je leden. We geven dit jaar maar liefst 3 pastabars weg! Ontdek hoe je kans maakt.

Ja, ik wil een pastabar op kamp

mikado-xl.png

Win een Mikado XL spel

Wil je ook kans maken op een Mikado XL spel voor uren spelplezier? Ontgrendel dan zo snel mogelijk de drie achievement badges op je dashboard. Snel zijn is de boodschap, want op = op. 

Ja, ik wil een Mikado XL spel

Zo maak je kans op die pastabar op kamp

Gratis pasta krijg je sowieso bij het opsturen van barcodes. Maar weet je wat nog leuker is? Wij geven ook 3 pastabars weg! 

Onze Soubry chefs komen dan op jouw kamp een pastamaaltijd à volonté uitdelen in hun mobiele pastabar. Zo maak je kans:

  • Gouden spaarder: de vereniging met het grootste aantal ingestuurde barcodes wint het bezoek van onze pastabar op kamp.

  • Zilveren spaarder: we geven een pastabar weg aan één zilveren spaarder die meer dan 350 barcodes spaarde. De winnaar wordt bepaald op basis van de schiftingsvraag die je invulde op je profiel. 

  • Facebook-wedstrijd: ook op social media kan je een pastabar winnen. Houd onze social kanalen goed in de gaten en doe mee!

Ga naar je dashboard en ontdek welke spaarder jij bent!

Naar het dashboard

foto-pastabar.jpg
Torselli Penne Spirelli

Vragen over de spaaractie?

Praten met jou over Soubry op Kamp? Wij doen niets liever. 🌟 Zit je met vragen of wil je gewoon even iets delen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram of stuur ons een mailtje. Via deze knoppen antwoorden we het snelste.