NL FR

Vertrek pastaproof op kamp met Soubry!

Bij Soubry houden we ervan om mensen samen te brengen. En zeg nu zelf, er gaat toch niets boven een heerlijk bord spaghetti met familie en vrienden? Omdat we weten hoe belangrijk pasta is in het leven van onze energieke jeugd, trakteert Soubry dit jaar alle jeugdverenigingen die deelnemen aan de spaaractie Soubry op Kamp op gratis pasta. Ontdek er alles over op deze campagnesite.

Spaar mee en maak bovendien kans op een super deluxe pastabar!

Schrijf je vereniging snel in


Hoe kunnen jullie sparen? Heel eenvoudig!

  • Registreer jullie vereniging.
  • Wij sturen jullie een eerste-hulp-bij-sparen pakket op. Zo wordt sparen helemaal kinderspel.
  • Verzamel zoveel mogelijk barcodes van de Soubry pasta verpakkingen.
  • Kleef ze op de spaarkaart en stuur jullie volle spaarkaarten voor 12 juni 2020 op naar Soubry.

Wat kunnen jullie sparen?

1/ Per 10 ingestuurde barcodes trakteert Soubry jullie op 1 doosje Soubry Al Dente Spaghetti fijn 375 g (4 pastaporties) op kamp. Jullie kunnen maximaal 72 doosjes (gelijk aan 27 kilo of 290 pastaporties) winnen.

2/ Zijn jullie bij de eerste 750 verenigingen die het snelst 50 barcodes verzameld en opgestuurd hebben, dan hebben wij een leuk Mikado XL spel als extraatje klaarliggen.

3/ De twee verenigingen met de meeste barcodes krijgen bezoek van een super deluxe pastabar voor een lunch of avondmaal à volonté op kamp voor alle leden.

Schrijf je vereniging snel inDownload de spaarkaart

Hebben jullie al heel wat barcodes verzameld? We hadden niets anders verwacht.

Kleef ze op deze spaarkaart en stuur jullie volle spaarkaarten op naar Soubry: Soubry op Kamp – Verbrandhofstraat 51 – 8800 Roeselare.

Download hier de spaarkaart 


Deel jullie deelname met jullie leden!

Deel deze post op Facebook en zorg ervoor dat onze pastabar jullie kamp bezoekt!

Sparen jullie mee? 😃 Wij kunnen smullen van gratis pasta op kamp en hebben jullie hulp nodig! Verzamel samen met ons de barcodes van alle Soubry pasta verpakkingen en bezorg ze aan onze leiding. Meer info vind je bij hen of op www.soubryopkamp.be.


Deel op facebook