NL FR

Vertrek pastaproof op kamp met Soubry!

Bij Soubry houden we ervan om mensen samen te brengen, al waren dat het afgelopen jaar voornamelijk gezinnen en bubbels. 😉

Omdat we weten hoe belangrijk pasta is in het leven van onze energieke jeugd, trakteert Soubry ook dit jaar alle jeugdverenigingen die deelnemen aan de spaaractie Soubry op Kamp op gratis pasta. 

Ongeacht wat de overheid beslist omtrent de zomerkampen dit jaar, de gespaarde pasta ontvangen jullie sowieso! En ook de pastabar komt op bezoek bij de winnaars (wanneer het mag), dus laat corona jullie niet tegenhouden om er keihard voor te gaan. 

Bovendien bestaat Soubry dit jaar 100 jaar en omdat we dat graag met jullie vieren, hebben we een extraatje in de prijzenpot gegooid. Benieuwd? Lees dan zeker verder. 

Spaar mee en maak kans op superleuke prijzen!

Schrijf je vereniging in


Hoe kunnen jullie sparen? Heel eenvoudig!

  • Registreer jullie vereniging.
  • Wij sturen jullie een eerste-hulp-bij-sparen pakket op. Zo wordt sparen helemaal kinderspel.
  • Verzamel zoveel mogelijk barcodes van de Soubry pasta verpakkingen.
  • Kleef ze op de spaarkaart en stuur jullie volle spaarkaarten voor 28 mei 2021 op naar Soubry.

Wat kunnen jullie sparen?

1/ Per 10 ingestuurde barcodes trakteert Soubry jullie op 1 doosje Soubry Al Dente Spaghetti fijn 375 g (4 pastaporties) op kamp. Jullie kunnen maximaal 72 doosjes (gelijk aan 27 kilo of 290 pastaporties) winnen.

2/ De twee verenigingen met de meeste barcodes krijgen bezoek van een super deluxe pastabar voor een lunch of avondmaal à volonté op kamp voor alle leden

3/ Omdat Soubry dit jaar 100 jaar bestaat, krijgt elke deelnemende vereniging* een Mikado XL spel toegestuurd. Plezier verzekerd!

*Een deelnemende vereniging is een vereniging die correct geregistreerd werd en waarvan Soubry binnen de looptijd minstens 1 geldige barcode ontvangen heeft.

Schrijf je vereniging snel in


In de zomer van 2019 genoten de allereerste Soubry op Kamp winnaars van een heerlijke pastabar. Bekijk hier hoe zij dit beleefden!


Download de spaarkaart

Hebben jullie al heel wat barcodes verzameld? We hadden niets anders verwacht.
Kleef ze op deze spaarkaart en stuur jullie volle spaarkaarten op naar Soubry:
Soubry op Kamp – Verbrandhofstraat 51 – 8800 Roeselare.

Download hier de spaarkaart 


Deel jullie deelname met jullie leden!

Deel deze post op Facebook en zorg ervoor dat onze pastabar jullie kamp bezoekt!

Sparen jullie mee? 😃 Wij kunnen smullen van gratis pasta op kamp en hebben jullie hulp nodig! Verzamel samen met ons de barcodes van alle Soubry pasta verpakkingen en bezorg ze aan onze leiding. Meer info vind je bij hen of op www.soubryopkamp.be.


Deel op facebook